Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Everyday veske

  • 179 NOK

Vesken har fått navnet everyday fordi det er en veske du kan bruke hver dag. Den kan brukes som vanlig veske, shoppingveske eller prosjektveske til håndarbeidet

På lager.
Share
Article Number: 314

Vesken har fått navnet everyday fordi det er en veske du kan bruke hver dag. Den kan brukes som vanlig veske, shoppingveske eller prosjektveske til håndarbeidet ditt.

Jeg har laget 2 utgaver av vesken hvor den ene lukkes med glidelås og den andre lukkes med trykknapp, her kan man også sy i knapphull og sy på en knapp hvis du ønsker det.

Vesken har en lomme på utsiden som lukkes med glidelås. Lommen på utsiden er superpraktisk til ting man trenger å ha for hånden.

Inne er det også en lomme som lukkes med glidelås + flere smålommer som er praktisk til små ting du trenger å ha med deg.

Hanken på vesken er passelig lang slik at du kan bære vesken på skulderen hvis du ønsker det. Du kan også sy lang veskereim i tillegg.

Veskens mål: bredde 33 cm

Høyde: 23 cm og bredde bunn: 10 cm. 

Høyde på hanker målt fra kanten av vesken og opp ca 26 cm.

Vesken: bredde ca 1 m x høyde 50 cm + stoff til hanker 8 x 60 cm + vlieslin for stablilisering

For: bredde 80 cm x høyde32 cm

Ekstra for til lommer og glidelåsdel: Høyde 54 cm bredde 110 cm, glidelås del 2 stk 7 x41 cm

Strikk: 40 cm, 1 trykknapp, glidelåser 38, 25 og 20 cm, 2 stk D-ringer, glider og 2 karabinkroker

Mønsteret er godt forklart med bilder og tekst, jeg har også lagt til en liten video som viser fremgangsmåten, lenke til video i mønsteret.