Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Barnestørrelser blondesokken str 4-5(6-7)8-10 år

  • 100 NOK

Garn: sisu fra Sandnes garnVeiledende Strikkefasthet: 27 masker = 10 cm på pinner nr 2,5Små rundpinner eller strømpepinner nr 2,5 og 3Er dine små klare for å tr

På lager.
Del
Artikkelnummer: 349

Garn: sisu fra Sandnes garn

Veiledende Strikkefasthet: 27 masker = 10 cm på pinner nr 2,5

Små rundpinner eller strømpepinner nr 2,5 og 3

Er dine små klare for å tre inn i en verden av magi med hver skritt de tar? La oss introdusere Blondesokken – den ultimate strikkeopplevelsen som vil gjøre barnas føtter til hovedattraksjonen!

Dette er ikke bare et par sokker; det er et mesterverk av komfort og stil, skapt for eventyrlystne barneføtter. Strikket med kjærlighet i det mykeste og mest slitesterke Sisu-garnet fra Sandnes Garn, gir vi deg friheten til å velge blant et spekter av levende farger. Skap en personlig touch med alt fra sukkersøt rosa til kongelig lilla – la fantasien få fritt spillerom!

Vår unike hældesign er så sjarmerende at selv eventyrenes helter ville ønsket seg et par. Med detaljer som spirer frem lik en blomst, vil disse sokkene bli barnas nye favoritt.

Og mønsteret? Det er like morsomt å strikke som det er for barna å vise dem frem. Vårt mønster byr på en perfekt balanse mellom utfordrende fletting og behagelige glattstrikkede partier, noe som garanterer timer med strikkeglede.

Tilpasset for barn i alderen 4 til 10 år, blir disse sokkene raskt en fast del av garderoben – klar for enhver anledning og eventyr.

Gjør deg klar til å strikke deg inn i hjertene (og på føttene) til dine små med MonikaMdesigns betagende blondesokker. 

Disse sokkene representerer ikke bare varme og komfort; de er et symbol på omsorg og kjærlighet – strikket inn i hver maske.