Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Flettesokken str 37-42

  • 100 NOK

Oppdag magien ved flettekunsten med Flettesokken i størrelse 37-42 fra MonikaMdesign. Disse sokkene er et strikkeeventyr for deg som ønsker å utfordre deg

På lager.
Del
Artikkelnummer: 350

Oppdag magien ved flettekunsten med Flettesokken i størrelse 37-42 fra MonikaMdesign. 

Disse sokkene er et strikkeeventyr for deg som ønsker å utfordre deg selv litt ekstra. Med sitt intrikate flettemønster over fire masker, hvor en hjelpsom flettepinne gjør prosessen en lek, vil du kunne skape et par sokker som ikke bare er varme og komfortable, men også et kunstverk for føttene.

 Flettesokken byr på en unik hælkonstruksjon som utvider seg elegant fra skaftet, og gir en perfekt passform. 

Det separate blondepartiet strikkes først, for så å bli kunstferdig sammenføyd med resten av sokken, noe som resulterer i en sjarmerende detalj som skiller seg ut. 

Strukturen i disse sokkene er definert av de vakre flettene, vekselvis med vrangmasker og vridd rettstrikk, noe som tilfører dybde og karakter. 

Strikket i det myke og holdbare Sisu-garnet fra Sandnes Garn, garanterer vi at føttene dine vil elske dem. 

Med en anbefalt strikkefasthet på 27 masker per 10 cm på pinne nummer 3, har du all den informasjonen du trenger for å sikre et jevnt og pent resultat. Velg mellom små rundpinner på 30 cm eller strømpepinner sammen med flettepinnen for å begynne ditt neste håndarbeidsprosjekt.

Garn mengde sokken 100 g, blonde 50 g

Hvert mønster leveres med både tekstforklaringer og illustrasjoner, samt en lenke til en instruksjonsvideo på Instagram som viser deg nøyaktig hvordan du går frem. La Flettesokken være ditt neste prosjekt – et par sokker som ikke bare varmer føttene, men også hjertet.