Litt om meg

Unike strikkeplagg som varmer!

Enten du er nybegynner eller en erfaren strikker, kan en god strikkeoppskrift sørge for at resultatet blir best mulig. Kanskje du ønsker å strikke klær til baby eller dame?

 

På denne siden finner du mange lekre oppskrifter på strikkeplagg, samt oppskrifter på småstrikk som sokker. Noen oppskrifter er mer avanserte med delikate mønstre, mens andre har lite mønster og er enkle å ta fatt på for nybegynnere.

 

·       Kofter

·       Gensere

·       Sokker

·       Luer

·       Votter

 

Strikk til barn og baby

Her hos MonikaMdesign finner du mange flotte strikkeoppskrifter på barneklær for barn i alderen 1–12 år. Velg mellom stilig strukturstrikk eller mønsterstrikk om du er ute etter noe unikt, eller gå for ensfarget, delikat strikk som passer til det meste.

 

Det legges inn nye mønstre fortløpende, og det finnes noe for både erfarne og uerfarne strikkeentusiaster. Prøv for eksempel å strikke den populære Happysaugenseren, eller den søte Savannah-koften.

 

En annen populær strikkeoppskrift på barneklær, er Kjappstrikka lue. Denne luen har et enkelt mønster og kan strikkes på kun én kveld! Dessuten ser den fin ut, og er både myk og behagelig å ha på.

 

Strikk til dame

Trenger du strikkeoppskrift på klær til dame? Hos MonikaMdesign finner du mange flotte strikkeoppskrifter på kofter, gensere og topper. I tillegg til dette, finner du oppskrift på sjal, ullsokker, damevotter, luer og vester.

 

Strikk for eksempel den populære Vårsnøkofta. Denne har mye mønster, og passer aller best til deg som er øvet innen strikking. Denne koften passer til de fleste anledninger, og kan bæres nesten som et vakkert smykke.

 

Ønsker du en enkel strikkeoppskrift på genser til dame, kan Knutegenseren anbefales. Denne populære genseren kan strikkes på kort tid, og passer selv for nybegynnere. Her benyttes alpakkaull og merinoull, noe som sørger for at resultatet blir deilig, fluffy og mykt.

 

Se gjerne strikkevideoene mine for en enkel innføring i hvordan ulike plagg strikkes. Kanskje du lurer på hvordan du strikker knuter? Jeg guider deg gjennom prosessen fra A til Å.

 

Hekleoppskrifter – lag et heklet kosedyr!

Ønsker du å hekle et unikt og sjarmerende kosedyr til barn eller barnebarn? Hos MonikaMdesign finner du hekleoppskrifter på alt fra giraffer til lamaer.

 

Hekle for eksempel kosedyret Søt lama, som nesten garantert vil falle i smak hos de små. Giraffene Oliver og Olivia er også populære, og det samme gjelder den heklede kaninen My Bunny.

 

Disse søte kosedyrene er perfekte som dekorasjon på barneværelset, eller kan bli barnets nye bestevenn som er med overalt.

 

Lekre prosjektvesker

En prosjektveske er god å ha når du er på farten, eller dersom du trenger et sted å oppbevare håndarbeid. Hos MonikaMdesign finner du praktiske prosjektvesker der du får plass til alt fra strikkepinner og heklekroker, til sysaker og saks.

 

Prosjektveskene er unike siden det aldri vil lages to identiske vesker. Sjekk for eksempel ut favoritten Prosjektveske med ugle. Denne har praktiske hanker som gjør den enkel å ha med seg på farten, og den er foret med bomull. På innsiden finnes praktiske smålommer.

 

Oppbevar håndarbeidet ditt på en enkel og praktisk måte, og frakt det med deg enten du vil strikke i lunsjpausen på jobb eller mens du soler deg på en holme.

 

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål om produkter eller oppskrifter jeg selger, må du ikke nøle med å ta kontakt.

 

Jeg sørger for å gi deg verktøyene og inspirasjonen som trengs for å lykkes med strikkeprosjektet ditt!

 

Nedenfor ser du noen av koftene som har vært på coveret I ukebladet Familien.