Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Har du hørt om kreativ syglede?

|30/01, 2023


Hvis du har en lidenskap for å sy eller en drøm om å sy ja, da må du lese videre.

Jeg hadde en drøm om å sy, ja den drømmen hadde jeg allerede som tenåring. Jeg hadde hatt lyst til å utdanne meg innen søm, men jeg turte ikke å søke på  tegne form og farge og sylinje fordi jeg ikke var flink til å tegne, og selvtilliten var i bunn.

 Men til 40-årsdagen min kjøpte jeg en symaskin og begynte å leve ut sydrømmen, og jeg har ikke angret en dag. Så deilig å få realisert en drøm, og det var ikke vanskelig, det bare å ta tak og begynne. Ja, jeg måtte lære meg å sy, jeg kjøpte meg mønster på en veske men det var vanskelig å følge. Så det  jeg savnet aller mest da jeg begynte å sy var mønstre med tekst og bilder som viste fremgangsmåten.

DERFOR har mønstrene jeg lager  både tekst og bilder, noen ganger også videoer som viser fremgangsmåten. Det betyr at også DU kan realisere sydrømmen din, det er ikke for sent.

Jeg har laget en super medlemsportal kalt kreativ syglede som passer for alle sammen enten du er nybegynner eller har sydd en stund.

# Kreativ syglede passer for alle som elsker  og drømmer om å være kreativ, leke med stoff i forskjellige farger og sy fine ting.

# I kreativ syglede er symønstene uten dikkedarer.  Mønstrene er skrevet på et lettfattelig språk + at det er bilder av fremgangsmåten. Noen mønstre inneholder også videoer som viser hvordan enkelte deler sys sammen.

# I kreativ syglede får du eksklusiv tilgang til mønstrene jeg lager, også den populære prosjektvesken, monikamdesignvesken

# I kreativ syglede kan du realisere sydrømmen, du trenger ikke ha sydd i mange år for å kunne sy etter mønstrene jeg lager. 

# Bli med i den kreative syglede også, og motta nytt et mønster en gang i måneden + sytips og syforklaringer som hjelper deg med ulike syteknikker.

Alt dette for kun 159 kr per måned, og du, det beste er at det ikke er noen bindingstid, du kan si opp medlemskapet når det passer deg.

Og som takk for at du blir med i kreativ syglede nå, får du også  mønsteret  på boxmappe + lenke til en video som viser hvordan mappen syes. Mønsteret er laget i 3 størrelser, og i tillegg får du mine 8 beste sytips. Alt blir sendt til deg som PDF-fil til din e-post.

Klikk på lenken og bli med du også:) Det er ingen bindingstid, og for 159 kr i mnd får masse kreativ glede både for deg selv og kanskje noen du syr noe fint til.

KREATIV SYGLEDE