Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Marineblå blomstret veske

  • 679 NOK

Oppdag elegansen og funksjonaliteten i vår marineblå blomstret veske, en uunnværlig følgesvenn for deg som liker romslige vesker.Skreddersydd i et eksklusivt ma

Tomt på lager.

Del
Artikkelnummer: 373

Oppdag elegansen og funksjonaliteten i vår marineblå blomstret veske, en uunnværlig følgesvenn for deg som liker romslige vesker.


Skreddersydd i et eksklusivt marineblått bomullsstoff med sjarmerende blomstermønster, representerer denne vesken en perfekt balanse mellom estetisk tiltrekningskraft og praktisk anvendelighet.

Denne romslige vesken er designet med din komfort i tankene, utstyrt med en elastisk holder for å sikre din vannflaske på plass, samt en indre lomme med glidelås for trygg oppbevaring av dine verdisaker. 

Foret med matchende bomullsstoff som gir en helhetlig og raffinert look, har vesken også hanker og en ekstra lomme på utsiden laget av det samme kvalitetsmaterialet. 


Utvendig tilbyr vesken flere beskyttede lommer under et elegant lokk som lukkes med trykknapper, noe som gir lett tilgang samtidig som det sikrer innholdet. Vesken selv lukkes også sikkert med en trykknapp, noe som gjør den ideell for den travle hverdagen. 

Veskens mål

 Bredde: 34 cm - Høyde: 27 cm - Bredde bunn: 10 cm 

Enten du skal på jobb, i et møte eller bare nyter en dag i byen, vil denne marineblå blomstret vesken være et stilig og praktisk tillegg til enhver garderobe.