Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Everyday veske i lys beige kordfløyel

  • 749 NOK

Oppdag den stilfulle hverdagsvesken i lys beige kordfløyel som forener eleganse med praktisk design. Denne romslige vesken er sydd i myk, håndplukket beige kord

På lager.
Del
Lagerbalanse: 1
Artikkelnummer: 414

Oppdag den stilfulle hverdagsvesken i lys beige kordfløyel som forener eleganse med praktisk design. Denne romslige vesken er sydd i myk, håndplukket beige kordfløyel, og tilbyr en klassisk estetikk som komplementerer ethvert antrekk.

Med en ytre lomme av fin bomullsstoff som lukkes sikkert med glidelås, er dine nødvendigheter alltid lett tilgjengelige. Vesken selv sikres med en nedfelt glidelås, som beskytter dine eiendeler med stil og diskresjon.

Innsiden av vesken er delikat foret med dus blå bomullsstoff.

 innvendig er det også en glidelåslomme for sikker oppbevaring på den ene siden og fire åpne lommer på den motsatte siden, perfekt for å holde orden på mindre gjenstander.

Veskens dimensjoner er gjennomtenkt utformet for å romme alt du trenger gjennom dagen uten å ofre stil eller komfort:

  • Høyde: 24 cm
  • Bredde: 34 cm
  • Bredde bunn: 8 cm
  • Hanke høyde: 21,5 cm

Enten du skal på kontoret, i møter eller bare nyter en dag i byen, vil denne vesken vise seg å være en uunnvælig ledsager. Invester i tidløs design og funksjonalitet – velg Everyday veske i lys beige kordfløyel fra MonikaMdesign.