Fast porto fra kr 29,- 70,- sender kun i Norge/ Betal med VIPPS/NETS/STRIPE

Dus grønn veske

  • 679 NOK

Oppdag elegansen i hverdagen med vår 'Dus Grønn Veske' – et håndverk av ypperste kvalitet fra MonikaMdesign. Denne vesken er et sant blikkfang, sydd i myk og lu

På lager.
Del
Lagerbalanse: 1
Artikkelnummer: 374

Oppdag elegansen i hverdagen med vår 'Dus Grønn Veske' – et håndverk av ypperste kvalitet fra MonikaMdesign. Denne vesken er et sant blikkfang, sydd i myk og luksuriøs dus grønn kordfløyel som ikke bare ser fantastisk ut, men også føles behagelig mot huden.

Utforsk funksjonaliteten med to romslige utvendige lommer, perfekt for å organisere dine nødvendigheter. Hver lomme er nøye sydd i samme stoff som hovedvesken, og foret med et sjarmerende blomstret bomullsstoff som tilfører en subtil kontrast og personlighet til designet.

Inne i vesken finner du en praktisk romdelerlomme med glidelås, ideell for å oppbevare verdisaker trygt. I tillegg inneholder vesken fire innerlommer som gir god plass til alt fra mobiltelefonen din til notatboken.

Vesken har følgende dimensjoner: Bredde på 38 cm, høyde på 28 cm og en bunnbredde på 10 cm – perfekt størrelse for både daglig bruk og spesielle anledninger.

Vesken er unikt designet og sydd av MonikaMdesign AS, noe som garanterer eksklusivitet og håndverk av høyeste klasse.